Vacatures

 

VACATURE

Automonteur / Autotechnicus (38 uur)

Ben je gek op techniek en wil je 4 dagen in de week werken?

Functie:
Je taken bestaan voornamelijk uit het repareren, onderhouden en klaar maken van afleveringen van auto’s van het merk Renault en Dacia.
Je bent in staat om op een effectieve wijze storingen en mankementen te traceren en van hier uit goede diagnoses te stellen.

Functie-eisen:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega monteur (bij voorkeur met APK) Je bent leergierig en kan je middels scholing en trainingen verder ontwikkelen in je vakgebied.

Je bent communicatief sterk, klantgericht en je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband. Je bent representatief en woonachtig in de omgeving Meppel en vanzelfsprekend in het bezit van een geldig rijbewijs (B).

Ons aanbod:
Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Matter Meppel biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bij geschiktheid is doorgroei binnen onze organisatie altijd mogelijk! Betreft een fulltime functie met een 4-daagse werkweek van 38 uur.

Interesse?
Stuur dan jouw CV naar:

Autobedrijf Matter Meppel BV

t.a.v. dhr M. Matter

Blankenstein 500

7943 PA MEPPEL

Tel: 0522 – 253 292

info@mattermeppel.nl

 

Vacature PDF

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeVacatures