Twee merken, onder één dak!

Wilt u ook eens een kijkje nemen in de moderne showroom van Matter Meppel? De nieuwste modellen van Renault en Dacia staan uitgestald en u kunt zelfs een proefrit maken. Renault is een merk dat reeds meer dan 100 jaar bestaat. Renault en Dacia richten zich op de toekomst met vernieuwende, gedurfde en visionaire producten. Bekijk de nieuwste Renault modellen in de brochures en kom naar onze showroom voor een vrijblijvend kennismaking met alle modellen van Renault.

Showroom Matter Meppel Dacia Steenwijk

Renault STORE

Welkom in onze Renault STORE. Wij streven naar een scherp voorstel voor de aanschaf en onderhoud van uw bezit, kom langs, overtuig uzelf en maak kennis met onze exclusieve deals.

Dacia showroom modellen

Dacia showroom

Sinds 2007 bent u ook van harte welkom in onze nieuwe, volledig ingerichte, Dacia showroom, met de nieuwste modellen van Dacia. Meer weten over Dacia?
 

 

Renault Dacia Interieur exterieur

Personaliseren

Wilt u uw Renault of Dacia personaliseren? Voor zowel het exterieur als interieur van uw auto bieden wij vele mogelijkheden voor een volledige persoonlijke aanpassing. Meer weten?

Review: nieuwe Clio gekocht bij Matter Meppel

Onlangs de nieuwe Clio gekocht bij Matter Meppel. Na een proefrit te hebben gemaakt was ik meteen verkocht. Wat een heerlijke auto!

Peter
Review: auto gekocht Matter Meppel

Perfect geholpen, hier komt mijn nieuwe auto vandaan.

Sandra